Menu

WINACTIES

2023 is voor mij een bijzonder jaar, want het is precies 10 jaar geleden dat ik begon met bloggen! Eerst plaatste ik mijn recepten op een Blogger-account, maar dat vond ik toch niet zo fijn werken. Ik besloot een website aan te maken: culi-sandra.nl was geboren! Inmiddels zijn we dus tien jaar verder en staan er al bijna 1.000 artikelen op de blog, waarvan meer dan 600 recepten.

10 jaar Culi-Sandra | Reden voor een feestje!

Dit alles is natuurlijk reden voor een feestje. En omdat jullie het mogelijk hebben gemaakt dat ik Culi-Sandra inmiddels zelfs mijn eigen bedrijf mag noemen, ga ik mijn knallende best doen om jullie dit jaar te voorzien van nóg meer lekkere recepten, én een heleboel toffe winacties om dit jubileum samen met jullie te vieren!

Inmiddels heb ik al een paar hele leuke bedrijven bereid gevonden om producten beschikbaar te stellen voor de winacties. Wil je de winacties niet missen? In deze blogpost zal ik ze vermelden, maar als je ze gegarandeerd niet wilt missen:

De winacties

24 t/m 31 maart 2023 – Suikerspinmachine

Hoe leuk is dat, zelf suikerspinnen maken? Echt een geweldig apparaat om in huis te hebben. Ideaal voor kinderfeestjes of themafeestjes. De actie loopt van 24 t/m 31 maart 2023. Uit alle deelnemers op de actie via Instagram & Facebook zal één winnaar worden getrokken.

AFGELOPEN – Kaasplank Deluxe van Hoogendoorn Kaas

kaasplankje

De kaasplank van Hoogendoorn Kaas bevat maar liefst 5 kaasjes: Saint Agur, Morbier, Kernhem, Delice de Bourgogne en Oude geit. Ook zitten er heerlijke kaaskoekjes, en een potje confituur bij. t.w.v. €35,95! De actie loopt van 24 februari t/m 3 maart 2023. Uit alle deelnemers op de actie via Instagram & Facebook zal één winnaar worden getrokken. Niet gewonnen? Meld je dan zeker aan voor de nieuwsbrief van Hoogendoorn, want dan maak je alsnog kans op zo’n heerlijk pakket!