Menu
hersenspinsels

Winnaar van het Foodblogevent ‘Een streep van de to-make lijst’

Misschien weten jullie het nog wel, begin juni werd ik uitgeroepen tot winnaar van het Foodblogevent in mei. Aan mij dus de eer om deze maand het Foodblogevent te organiseren. Een thema had ik snel bedacht, want iedere kookfanaat (blogger of niet) heeft toch wel een ‘dit wil ik ooit nog maken’ lijst? Nou, aan de reacties die ik kreeg bleek dat inderdaad te kloppen! Er zijn heel wat leuke inzendingen gekomen voor het event. Een overzichtje:

Salade Baltique van Gereon

Gereon doet niet aan lijstjes, fijn lijkt me dat :-) Toch deed hij mee met het event en wel met een heel bijzondere salade: de salade Baltique met aardappels en twee soorten zalm. Klinkt heerlijk! Klik hier voor het recept.

Espresso Chocolade ijs van Tessa

Tessa doet wél aan lijstjes maar vind het af een toe wat overweldigend werken. Kan ik me helemaal in vinden, in die lijstjes-stress! Gelukkig deed ze wel mee aan het event en ze maakte espresso chocolade ijs, zonder ijsmachine. Drie heerlijke smaken in 1 gerecht, jum! Klik hier voor het recept.

Foe Yong Hai van Andrea

Typisch zo’n gerecht wat je eet bij ‘de Chinees’ en waarvan je nooit bedenkt dat je het ook prima zelf kunt maken. Andrea deed dat gelukkig wel! Ze paste het recept aan in verband met haar allergieën en het klinkt fantastisch! Klik hier voor het recept.

Reuze mergpijpen van Lianne

Oh yes, mergpijpen! Een van mijn favoriete koeksoorten en toevallig stonden ze bij Lianne al een tijdje op haar baklijstje. Fijn dat je deze hebt kunnen afstrepen :-) Klik hier voor het recept.

Frambozen marshmallows van Anne-Marie

Ook Anne-Marie koos voor een zoet gerecht en wel voor frambozen-marshmallows. Klinkt goddelijk als je het mij vraagt, en het blijkt nog supersnel klaar te maken ook. Klik hier voor het recept.

De winnaar

Potverdorie, ik vind het hartstikke leuk om zo’n Foodblogevent te hosten hoor, maar dit vind ik toch altijd het vervelende gedeelte haha. Want hoe cliché ook, al jullie inzendingen zijn super en ik wil jullie eigenlijk allemaal laten winnen. Maar ja, zo werkt het niet… Daarom toch uiteindelijk een keuze gemaakt en dat is: Lianne! Ik kan me namelijk helemaal voorstellen dat wanneer je zo’n gekochte mergpijp eet, denkt ‘oh ja, misschien best leuk om een keer zelf te maken, maar ja….’ En dat dat dan nooit gebeurd :-) Aangezien Lianne dat wél heeft gedaan, is zij wat mij betreft de winnaar! Lianne, veel succes met het organiseren van het volgende Foodblogevent en iedereen bedankt voor de toffe inzendingen!

3 Reacties

 • Lianne
  1 juli 2016 at 06:29

  Weejo! Dit is leuk! Super bedankt Sandra! Ben helemaal verbouwereerd, want had het heel niet verwacht. Nou ik ga wat leuks bedenken en dan horen jullie het snel. :)

  Reply
 • Anne-Marie
  1 juli 2016 at 06:26

  Inderdaad moeilijk kiezen hoor! Gefeliciteerd Lianne!

  Reply
 • TessaC
  30 juni 2016 at 18:13

  Wat een leuke inzendingen zijn het allemaal geworden. Lianne gefeliciteerd!

  Reply

Laat een reactie achter