Zo af en toe vind ik het heel leuk om een oud recept uit de begintijd van mijn blog opnieuw te maken. Een mooie kans om te kijken of het recept nog klopt én om een nieuwe foto te maken. Want eerlijk is eerlijk, fotograferen vind ik nog steeds moeilijk maar in de begindagen van mijn blog waren mijn foto’s echt niet om aan te zien. Of zou jij deze worstjes met kip, spek en feta graag willen maken bij het zien van deze foto? Nee hè… Kortom: tijd voor een nieuwe foto! Gelukkig bleek het recept nog helemaal prima, deze ‘worstjes’ van kipgehakt, op smaak gebracht met citroen en feta en omwikkeld met ontbijtspek, smaken heerlijk hartig! Ze zijn ook nog eens makkelijk te maken en snel klaar, daar hou ik van!
Tip: kun je geen kipgehakt krijgen? Koop dan kipfilet, snijd dit in stukken en maal het in de keukenmachine tot gehakt.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties