Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel af met koud water. Laat goed uitlekken.
Snijd de wortel en de sugar snaps fijn. Kook de wortel 5 minuten in kokend water met wat zout en kook de sugar snaps de laatste minuut mee. Spoel af en laat uitlekken.
Snijd de rode peper en bosui fijn. Klop de eieren los met de peper, bosui, peper en zout. Verwarm wat olie in een pan en bak een omelet van de geklopte eieren. Snijd de omelet in dunne reepjes.
Meng alle groenten, de omeletreepjes en de pinda's door de mihoen.
Maak een dressing van de chilisaus, zonnebloemolie, citroensap en gembersiroop en meng door de salade.
Notities
Dit is een heel geschikt gerecht om restjes (Aziatische) groenten in te verwerken. Paksoi, bimi, taugé...
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.