Snijd de knoflook en de ui fijn en fruit deze aan in wat olie.
Voeg het gehakt en de specerijen toe en rul het gehakt tot het net niet helemaal gaar is. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en laat het volledig afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd het pizzadeeg in de breedte in twee stukken en vouw er twee bootjes van door de buitenranden iets naar binnen te rollen en dan de punten naar elkaar toe te vouwen en in elkaar te rollen.
Vul de bootjes met het gehaktmengsel.
Verkruimel de feta over de pides en bestrooi met wat extra oregano en wat extra chilivlokken (naar smaak).
Bak de Turkse pides in 20-25 minuten gaar en bestrooi ze voor het serveren met fijngehakte munt.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.