Dit recept voor wraps met brie komt uit het boek United Wraps van Estefhan Meijer, een kookboek waaruit ik heel veel recepten ook daadwerkelijk heb gemaakt. Ken je dat? Een eindeloze rij kookboeken in je kast waar je nooit iets uit maakt? Nou, dat heb ik bij dit boekje dus niet! Estefhan maakt de meest originele combinaties in zijn wraps en burrito’s. Een toppertje is bijvoorbeeld de wrap met beenham en honing-mosterdsaus. Sowieso ben ik gek op wraps, je kunt er zoveel kanten mee op, je kunt ze werkelijk met alles vullen. In de praktijk vul ik ze vaak met vlees (biefreepjes, of kip), dus deze wrap met brie is een fijne afwisseling daarop. Want elke dag vlees is natuurlijk helemaal niet nodig!
Vegetarische wraps
Vandaag probeer ik een voor mij nieuwe combinatie uit: een wrap met gebakken brie en chilisaus. Door de brie te frituren krijg je een heerlijk krokant korstje, terwijl de kaas vanbinnen lekker zacht wordt. De combinatie met de frisse, knapperige paprika en de zoete chilisaus is echt een topper! Tip: bij de wraps kun je eventueel nog een kleine groene salade serveren, als je dat lekker vind. Ik maakte er een kleine salade van veldsla en aardbeien bij, zoet rood fruit is namelijk een lekkere combinatie met brie!

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden.
Nog geen reacties