Wraps, ik krijg er nooit genoeg van! Er zijn dan ook al een flink aantal wrap-recepten verschenen op dit blog. Zo schreef ik al eerder over deze zalige wraps met gebakken brie en chilisaus, en ook deze wraps met tonijn en avocado komen hier regelmatig op tafel.
Lunch of diner
Ben jij ook zo gek op wraps? Snap ik best, want ze zijn ontzettend veelzijdig en vaak zijn wrap-recepten heel snel klaar. Dit gerecht is daar geen uitzondering op. Het is supersnel klaar en zowel geschikt voor de lunch als voor het diner. Als je het als lunch serveert, heb je misschien aan 1 wrap per persoon wel genoeg en kun je de hoeveelheden halveren.
Bewaar dit recept op Pinterest:

2 Reacties
Henny
22 januari 2015 at 07:14Beste Sandra,
Dit is inderdaad een heel lekker recept! Ik heb het boek United Wraps van Estefhan Meijer ook maar mis het inlegvel waarop de ingrediënten staan van het basisrecept op blz. 9 voor tortilla’s. Zou jij mij kunnen mailen wat deze ingrediënten zijn?
Alvast dank voor je te nemen moeite!
Groetjes, Henny
Sandra
22 januari 2015 at 18:02Hallo Henny, fijn boek hè? Ja hoor die heb ik voor je. Voor 4 tortilla’s heb je nodig:
140 gr patentbloem
100 gr pastabloem
1 tl bakpoeder
1,5 tl zout
60 gr margarine
100 ml warm water
Bloem, bakpoeder en zout mengen. Boter toevoegen en tot een kruimelig deeg mengen. Meng er net zoveel water door tot je een soepel, niet plakkend deeg hebt. Onder een theedoek afdekken. 1/4 van het deeg pakken en uitrollen tot een tortilla. Bak de tortilla’s in een droge antiaanbakpan ca 12 seconden aan elke kant. Eet smakelijk!