snel klaar

Wraps met beenham en honing-mosterd dressing

Wraps met beenham en honing-mosterd dressing

Ik schreef al eerder over de wraps met gebakken brie en chilisaus, en ook dit gerecht voor wraps met beenham en honing-mosterddressing komt uit het boek United Wraps van Estefhan Meijer. Dit gerecht is supersnel klaar en zowel geschikt voor de lunch als voor het diner. Enjoy!

Wraps met beenham en honing-mosterd dressing

0 from 0 votes
Course: HoofdgerechtCuisine: Snel klaarDifficulty: Eenvoudig
Voor

2

personen
Voorbereiding

5

minutes
Kooktijd

5

minutes
Calorieën

524

kcal

Een snelle maaltijd: gebakken beenham op een volkorenwrap met een lekkere, simpele salade met honing-mosterd dressing.

Ingrediënten

  • 4 volkoren tortilla’s

  • 250 gr beenham

  • 1 el boter

  • 75 gr veldsla

  • 1 el olijfolie

  • 1 el mosterd

  • 1 el honing

  • een paar druppels worcestershiresaus

  • peper

Bereiding

  • Leg de plakjes beenham op elkaar en snijd deze in brede repen. Smelt de boter op matig vuur in een koekenpan en bak de beenham al omscheppend tot deze licht krokant is.
  • Maak een dressing van de olie, mosterd, honing, worcestershiresaus en peper en klop deze goed door elkaar met een kleine garde.
  • Warm de tortilla’s op in de magnetron of een droge koekenpan, beleg deze met de sla en druppel hier wat van de mosterddressing op.
  • Beleg met de beenham en bedruppel met de rest van de dressing. Eet smakelijk!

Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

2 Comments

  • Reply Henny

    Beste Sandra,

    Dit is inderdaad een heel lekker recept! Ik heb het boek United Wraps van Estefhan Meijer ook maar mis het inlegvel waarop de ingrediënten staan van het basisrecept op blz. 9 voor tortilla’s. Zou jij mij kunnen mailen wat deze ingrediënten zijn?
    Alvast dank voor je te nemen moeite!

    Groetjes, Henny

    22 januari 2015 at 07:14
    • Reply Sandra

      Hallo Henny, fijn boek hè? Ja hoor die heb ik voor je. Voor 4 tortilla’s heb je nodig:
      140 gr patentbloem
      100 gr pastabloem
      1 tl bakpoeder
      1,5 tl zout
      60 gr margarine
      100 ml warm water

      Bloem, bakpoeder en zout mengen. Boter toevoegen en tot een kruimelig deeg mengen. Meng er net zoveel water door tot je een soepel, niet plakkend deeg hebt. Onder een theedoek afdekken. 1/4 van het deeg pakken en uitrollen tot een tortilla. Bak de tortilla’s in een droge antiaanbakpan ca 12 seconden aan elke kant. Eet smakelijk!

      22 januari 2015 at 18:02

    Reactie achterlaten