Menu
Hoofdgerechten / snel klaar

Wraps met ei en groenten

Wraps met ei

Deze wraps met ei en groenten zijn zo lekker! Ik at ze als avondeten, maar je zou ze net zo goed kunnen serveren als stevig ontbijt of lunch. Ook handig: dit is een perfect gerecht om restjes mee op te maken. Je kunt hier allerlei soorten groenten in kwijt, maar ook een restje vlees of kaas is een lekkere aanvulling op deze ei-wraps.

Snel recept

Een voedzaam gerecht dat toch snel op tafel staat, ik hou ervan. Als je ‘s avonds thuiskomt uit je werk, heb je nou eenmaal vaak geen zin om uitgebreid te gaan koken. Jij ook niet? Neem dan eens een kijkje bij mijn snelle gerechten. Dit recept voor wraps met ei en groenten gaat daar ook onder vallen, want dit staat in een handomdraai op tafel. Even wat groenten snijden en bakken, en ondertussen bak je wat roerei als vulling voor de wraps.

Wraps met ei en groenten

0 from 0 votes
Course: HoofdgerechtCuisine: Snel klaarDifficulty: Gemiddeld
Voor

2

personen
Voorbereiding

10

minutes
Kooktijd

10

minutes
Calorieën

734

kcal

Snel klaar en superlekker: wraps met ei, chorizo en groenten.

Ingrediënten

  • 4 tortillawraps (volkoren)

  • 1 paprika (oranje of geel)

  • 100 gr chorizo of cervelaat

  • 250 gr kastanjechampignons

  • 6 eieren

  • peper en zout

  • 50 gr geraspte kaas

  • zoete chilisaus naar smaak

Bereiding

  • Snijd de paprika en chorizo in blokjes, bak deze zonder extra olie zachtjes in een pan, ongeveer 5 minuten.
  • Snijd ondertussen de champignons in schijfjes en voeg deze toe aan de pan. Bak nog 5 minuten mee.
  • Kluts ondertussen de eitjes met wat peper en zout en giet ze in een pan met wat olie. Bak er onder voortdurend roeren, roerei van.
  • Verwarm de wraps en vul ze met het roerei. Verdeel de groenten en chorizo over de wraps en serveer met geraspte kaas en chilisaus.

Opmerkingen

  • Je hoeft de steeltjes van de kastanjechampignons niet weg te gooien. Bak ze gewoon mee!
Recept wraps met roerei

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden.

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter