Deze Pasen zet jij lekker zelfgemaakte eiersalade op tafel! Aan dit recept heb ik best lang gewerkt, ik denk dat ik wel vijf variaties heb gemaakt tot ik er achter kwam dat door het toevoegen van méér ingrediënten, de eiersalade niet persé lekkerder werd. Houdt het gewoon lekker simpel en je maakt in een handomdraai zelf deze lekkere eiersalade met maar een handvol ingrediënten. De mayonaise maakt de salade lekker romig, maar hij wordt niet te vet omdat je ook wat yoghurt toevoegt. Dan nog een beetje pit van mosterd en wat frisheid van de augurk en de bosui… Heerlijk! Ik moet ook zeggen dat ik mijn broodjes nooit heel zuinig beleg met deze eiersalade, haha! Hij is gewoon te lekker.
Tip: deze zelfgemaakte eiersalade is heerlijk op een toastje bij de borrel, maar hij mag ook zeker niet ontbreken tijdens de Paasbrunch!
Meer inspiratie opdoen voor Pasen?
Bekijk ook eens mijn andere recepten voor Pasen. Meer tips voor de brunch zoals zelfgemaakte kip-kerrie salade, maar ook een recept voor Paasstol en nog veel meer!


Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
Nog geen reacties