Menu
hersenspinsels

Zomer-rooster

Zomerrooster

Iets wat ik niet eerder heb gedaan, maar ik ben er echt even aan toe: een zomerrooster! Deze zomer is het namelijk nogal druk, met het verbouwen van ons nieuwbouwhuis & de bijbehorende verhuizing. En dat in combinatie met een baby en een baan van vier dagen per week. Tijd voor een zomer-rooster op culi-sandra.nl!

Van drie naar twee artikelen per week

Ik heb mijn best gedaan om de afgelopen maanden nog steeds drie nieuwe artikelen per week online te brengen en dat is gelukt. Mede door veel oude recepten te voorzien van een upgrade. Maar nu is het tijd om eventjes iets rustiger aan te doen. Ik wil jullie wel blijven voorzien van écht lekkere recepten en daar is veel tijd voor nodig. En die heb ik nu simpelweg even niet. Ik heb even getwijfeld om een complete blog-stop in te lassen maar steeds als ik dat had bedacht, stond ik vlak daarna tóch weer in de keuken om een nieuw ideetje uit te werken, haha! Helemaal stoppen ga ik dus niet, maar wel ga ik het iets rustiger aan doen: in juli, augustus en september kunnen jullie daarom elke week twee nieuwe recepten (of oude recepten in een nieuw jasje) verwachten.

Zo komen er bijvoorbeeld twee nieuwe burger-recepten online (eentje met halloumi en eentje met zalm), en een heerlijk gembertoetje. Die wil je niet missen! Ook geef ik mijn recept voor uiengratin binnenkort een update, want check die foto even…. Haha!

Ook blijf ik jullie eens per maand voorzien van lekkere weekmenu’s en loopt de serie over seizoensgroenten gewoon door. Kortom: er komt nog genoeg nieuws en lekkers jullie kant op.

Geniet van jullie zomer en ik neem jullie in ieder geval snel mee voor een kijkje in mijn splinternieuwe keuken die maandag wordt geïnstalleerd! Tip: op Instagram deel ik ook regelmatig wat behind the scenes momenten, dus dan kun je alvast meekijken in mijn nieuwe huis.

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter