Schil de komkommer (dit gaat het makkelijkste met een dunschiller, maar met een kaasschaaf lukt het ook) en snijd de kontjes van de komkommer.
Snijd de komkommer in halve maantjes (dus eerst in de lengte halveren, en daarna in de breedte snijden). Doe de komkommer in een mengkom.
Voeg de azijn en suiker toe, en breng de komkommer op smaak met peper en zout. Meng alles goed door de komkommer en laat een kwartiertje staan. Giet de komkommersalade daarna af, zodat je niet met een té natte salade eindigt.
Snijd de dille fijn - ik gebruik echt een royale hand dille, maar veel mensen vinden dit kruid snel overheersen. Proef dus zelf even hoeveel je lekker vindt.
Verkuimel de feta boven de salade en voeg de dille toe. Meng alles nogmaals goed door elkaar en serveer.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.