Menu

OVER MIJ

Hi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Sandra – 33 – en woon met man & kind in De Rijp, waar ik heel wat uurtjes doorbreng in de keuken & achter de laptop, om nieuwe recepten uit te proberen en op te schrijven.

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik gek op lekker eten en koken. Toen ik nog klein was flansten mijn vader en ik een paar keer per jaar een drie-gangen diner in elkaar voor het gezin. Met mijn moeder bakte ik graag koekjes en cakes (en dan natuurlijk de beslagkom uitlikken. Dat doe ik nog steeds trouwens).

Toen ik op mezelf ging wonen ben ik na een Wereldgerechten-fase, koken alleen maar leuker gaan vinden en dat is nooit meer overgegaan! Op vrijdagavond maak ik met een kopje koffie erbij een weekmenu, terwijl ik inspiratie opdoe in kooktijdschriften, op Pinterest en door simpelweg een blik in mijn voorraad- of koelkast te werpen: wat voor ingrediënten liggen er nog en wat moet er snel op? Ik houd er namelijk niet van om eten weg te gooien. Regelmatig tover ik dan ook gerechten op tafel die ik maak met restjes en ik schreef ook een hele rits artikelen over koken met restjes

Op mijn blog vind je meerdere malen per week een nieuw recept. Geen ellenlange ingrediëntenlijsten en ingewikkelde bereidingswijzen, maar makkelijke recepten die iedereen kan maken. Bij mijn recepten plaats ik tips om het gerecht te bewaren of het de volgende dag een tweede leven te geven.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest. Of meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Culi-Sandra

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter