OVER MIJ

“Er bestaan geen slechte recepten die beginnen met ‘snijd een ui en een teen knoflook fijn en fruit deze even aan.'”

Ik HOU van koken en eten (Hoeveel? Zoveel), maar hou het wel simpel. Voor mij geen 7-gangen diners, maar eenvoudige en snelle gerechten. Op mijn blog vind je meerdere malen per week nieuwe recepten, leuke hotspots en meer.

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik gek op lekker eten en koken. Al toen ik nog klein was flansten mijn vader en ik een paar keer per jaar een drie-gangen diner in elkaar voor het gezin. Met mijn moeder bakte ik graag koekjes en cakes (en dan natuurlijk de beslagkom uitlikken. Uhm, eigenlijk doe ik dat nog steeds).

In de loop van de jaren ben ik koken alleen maar leuker gaan vinden! Het meest blij word ik van experimentjes die onverwacht goed uitvallen. Op zaterdagochtend maak ik met een kopje koffie erbij een weekmenu, terwijl ik inspiratie opdoe in kooktijdschriften, op Pinterest of door simpelweg een blik in mijn voorraad- of koelkast te werpen: wat voor ingrediënten liggen er nog en wat moet er snel op? Ik probeer namelijk zoveel mogelijk met de seizoenen te koken en houd er niet van om eten weg te gooien. Regelmatig tover ik dan ook gerechten op tafel die ik maak met restjes en ik schreef ook een hele rits artikelen over koken met restjes.

Sinds augustus 2013 ben ik gestart met dit blog om anderen te inspireren om lekker – en het liefst ook nog een beetje gezond – te eten. Mijn recepten zijn meestal gezond, regelmatig ook totaal niet, maar wel altijd makkelijk te maken. Op culi-sandra.nl vind je op maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest. Of meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

“I’m on a seafood diet – I sea food and I eat it”

2 Comments

 • Reply Susanne Deen

  Hi Sandra,

  Ik zou je graag wat meer informatie toe willen sturen over een mogelijke IG samenwerking met een food brand.

  Zou je mij je e-mailadres willen mailen? Dan vertel ik je er alles over!

  Groet,
  Susanne

  4 september 2018 at 11:07
  • Reply Sandra

   Hoi Susanne, je kunt me bereiken op [email protected]

   Ik ben benieuwd :-)

   Groeten, Sandra

   4 september 2018 at 18:04

  Reactie achterlaten