OVER MIJ

“Er bestaan geen slechte recepten die beginnen met ‘snijd een ui en een teen knoflook fijn en fruit deze even aan.'”

Ik HOU van koken en eten (Hoeveel? Zoveel), maar hou het graag simpel. Op mijn blog vind je meerdere malen per week een nieuw recept. Geen ellenlange ingrediëntenlijsten en ingewikkelde bereidingswijzen, maar makkelijke recepten die iedereen kan maken. 

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik gek op lekker eten en koken. Al toen ik nog klein was flansten mijn vader en ik een paar keer per jaar een drie-gangen diner in elkaar voor het gezin. Met mijn moeder bakte ik graag koekjes en cakes (en dan natuurlijk de beslagkom uitlikken. En dat doe ik nog steeds).

Toen ik op mezelf ging wonen ben ik na een Wereldgerechten-fase, koken alleen maar leuker gaan vinden en dat is nooit meer overgegaan! Op vrijdagavond maak ik met een kopje koffie erbij een weekmenu, terwijl ik inspiratie opdoe in kooktijdschriften, op Pinterest en door simpelweg een blik in mijn voorraad- of koelkast te werpen: wat voor ingrediënten liggen er nog en wat moet er snel op? Ik houd er namelijk niet van om eten weg te gooien. Regelmatig tover ik dan ook gerechten op tafel die ik maak met restjes en ik schreef ook een hele rits artikelen over koken met restjes. Bij mijn recepten plaats ik tips om het gerecht te bewaren of het de volgende dag een tweede leven te geven.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest. Of meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Culi-Sandra

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten