Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, in water met wat zout.
Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook deze de laatste vijf minuten met de pasta mee.
Snijd de halloumi in kleine blokjes en bak deze op hoog vuur. Soms komt er heel veel vocht vrij, giet dit af, anders blijft de halloumi slap en je wilt juist dat de blokjes kaas aan alle kanten mooi goudbruin bakken.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan aan alle kanten goudbruin. Schud regelmatig om, want ze verbranden snel.
Giet de pasta en broccoli af en doe de Boursin erbij. Door de warmte zal de roomkaas smelten en kun je alles goed doorroeren. Roer ook de halloumi door de pasta.
Verdeel de boursin pasta met halloumi over de borden, garneer met citroenrasp en pijnboompitten.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.