Doe het volkorenmeel, het bakpoeder en het zout in een kom en meng dit door elkaar.
250 gr volkorenmeel, 1 tl bakpoeder, 1 snuf zout
Voeg de olie en het water toe, en kneed tot een soepel deeg. Je kunt direct verder gaan, of het deeg nu een half uurtje laten rusten (afgedekt met een theedoek of keukenfolie). Verdeel het deeg in 8 porties.
1,5 el olijfolie, 150 ml lauw water
Bestrooi het werkblad licht met bloem, en rol elk bolletje deeg zo dun mogelijk uit. Klop eventueel overtollig bloem eraf.
Bak de volkoren wraps in een droge koekenpan, ongeveer 45 seconden tot 1 minuut per kant, op middelhoog vuur. Bak ze niet te lang, dan worden de wraps te hard.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.