Begin met het maken van de bodem. Kneed 170 gr bloem, 160 gr boter, 70 gr suiker, 1 tl kaneel en een snuf zout tot een deeg.
Sla de deegbal een beetje plat en laat het deeg minimaal een half uur rusten in de koelkast. Rol het deeg vervolgens uit en bedek er een ingevette taartvorm van 20×20 cm mee.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Schil de appels en snijd ze in kleine blokjes. Meng ze met 1 tl kaneel en verdeel over de taartbodem.
Maak nu een kruimeldeeg door 100 gr bloem, 90 gr boter en 125 gr suiker,met een snufje zout vlug tot een kruimelig deeg te mengen. Verdeel het kruimeldeeg over de stukjes appel.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.