Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Banaan met pindakaas en havermout
Een lekkere snack of eenvoudig ontbijt: banaan met pindakaas. Wat cottage cheese erbij maakt dit gerechtje helemaal af.
5
van
2
stemmen
Print
Pinterest
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
0
minuten
minuten
Totale tijd:
10
minuten
minuten
Servings:
1
persoon
Author:
Sandra
Handig om te hebben
▢
koksmes
1x
2x
3x
Ingrediënten
▢
1
banaan
▢
1
el
pindakaas
▢
1
el
geraspte kokos
▢
1
el
mini chocolate chips
▢
100
gr
cottage cheese
▢
50
gr
blauwe bessen
Kookmodus
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
▢
Snijd de banaan over de lengte doormidden, leg de helften banaan op een bordje en besprenkel ze met pindakaas.
▢
Strooi de geraspte kokos en de chocolate chips over de banaan.
▢
Roer de vanilepasta door de cottage cheese, schep op het bord en bestrooi met de blauwe bessen. Serveer de banaan cottage cheese snack direct.
Video
Notities
Eventueel kun je de topping nog aanvullen met een handje gehakte noten voor wat extra crunch.
Cottage cheese over? Dit is lekker als tussendoortje met een beetje peper en zout. Of roer het door een eitje en maak er een roerei mee.
Voedingswaarden per persoon (indicatie)
Calorieën:
417
kcal
|
Koolhydraten:
56
g
|
Eiwitten:
17
g
|
Vetten:
17
g
|
Zout:
389
mg
|
Vezels:
7
g
|
Suiker:
34
g
Deel dit recept met WhatsApp
Heb je dit recept gemaakt?
Laat dan een beoordeling achter
, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.