Klop 3,5 van de eieren los met peper, zout en bieslook naar smaak. Bewaar een half eitje om straks de croissants mee te besmeren.
Verhit wat olie in een koekenpan en maak roerei door de eieren in de pan te gieten en op een zacht vuurtje bijna helemaal te laten garen onder continue roeren.
Maak het blik croissaintdeeg open en haal de plakjes deeg los. Beleg elk plakje deeg met een plakje ontbijtspek en verdeel het roerei langs het breedste gedeelte van het deeg. Rol de croissants op en besmeer ze met het overgebleven geklutste eitje.
Verwam de oven voor op 180 graden en bak de croissants met ei in 12-15 minuten goudbruin.
Notities
Liever vegetarisch? Laat het ontbijtspek weg of vervang door een plakje kaas.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.