Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Dadels met pindakaas en chocolade
Een makkelijk en voedzaam tussendoortje: dadels met pindakaas en chocolade.
5
van
2
stemmen
Print
Pinterest
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
10
minuten
minuten
Servings:
4
servings
Author:
Sandra
Handig om te hebben
▢
koksmes
1x
2x
3x
Ingrediënten
▢
4
(Medjoul) dadels
▢
4
tl
pindakaas
▢
pure chocolade chunks of hagelslag
Kookmodus
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
▢
Verwijder de pitten uit de dadels en vouw ze open, maar houd ze wel heel.
▢
Vul elke dadel met een kleine theelepel pindakaas.
▢
Bestrooi met de chocolade chunks en geniet!
Notities
Variatietip: in plaats van chocolade kun je ook kokosrasp gebruiken.
Voedingswaarden per persoon (indicatie)
Calorieën:
115
kcal
|
Koolhydraten:
17
g
|
Eiwitten:
3
g
|
Vetten:
5
g
|
Zout:
43
mg
|
Vezels:
2
g
|
Suiker:
14
g
Deel dit recept met WhatsApp
Heb je dit recept gemaakt?
Laat dan een beoordeling achter
, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.