200ml(amandel)melk(misschien heb je wat meer nodig)
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
Haal de frambozen een uurtje van te voren uit de diepvries. (mijn blender kan ze dan wat makkelijker fijnmalen, maar als je een sterke blender of keukenmachine hebt kun je ze ook direct uit de diepvries gebruiken).
Doe de frambozen in een maatbeker en schep de gecondenseerde melk erover. Vul aan tot 500 ml met (amandel)melk.
Meng de ingrediënten in een blender tot een romige massa en serveer je frambozenmilkshake direct.
Notities
Uiteraard kun je deze milkshake zonder ijs ook heel makkelijk maken van andere soorten diepvriesfruit. Kies wat je lekker vindt!
Met de rest van de gecondenseerde melk kun je bijvoorbeeld fudge maken, maar het is ook erg lekker om een lepeltje door de koffie te roeren. Lekker zoet!
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.