zoet

Frambozenmilkshake zonder ijs

Frambozenmilkshake zonder ijs

Helemaal gek ben ik van die doosjes diepvriesfruit uit de supermarkt. Helemaal niet duur en je kunt er alle kanten mee op. Handig om snel een smoothie mee te maken, als topping of vulling voor een taart of cake, én je maakt er in een handomdraai een lekkere, gezonde frambozen milkshake zonder ijs van zoals deze! Ik heb dan ook altijd wel een paar pakken diepvriesfruit in de vriezer liggen. Op die manier kun je ook gewoon in de winter genieten van lekker zomerfruit, fijn toch? Maar, dit is toch wel weer een echt zomers recept.

In deze frambozenmilkshake maak ik ook gebruik van diepvriesfruit. Door wat gecondenseerde melk toe te voegen, wordt de frambozenmilkshake heerlijk romig en extra zoet. Op deze manier maak je heel makkelijk een frambozen milkshake zonder ijs, die lang niet zo ongezond is als een ‘echte’ milkshake.

Recept frambozen milkshake zonder ijs

(voor 2 milkshakes)

  • 250 gr frambozen uit de diepvries
  • 2 el gecondenseerde melk (Friesche Vlag)
  • ca 200 ml (amandel)melk

Haal de frambozen een uurtje van te voren uit de diepvries. (mijn blender kan ze dan wat makkelijker fijnmalen).

Doe de frambozen in een maatbeker en schep de gecondenseerde melk erover. Vul aan tot 500 ml met (amandel)melk.

Meng de ingrediënten in een blender tot een romige massa en serveer je frambozenmilkshake direct.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

1 Comment

  • Reply Anne-Marie

    Oja die zijn zo lekker, die diepvries frambozen en blauwe bessen ook! Altijd handig om in huis te hebben! Goed idee om er wat gecondenseerde melk door te doen!

    5 juni 2015 at 18:43
  • Reactie achterlaten