zoet

Frambozenmilkshake zonder ijs

Milkshake zonder ijs

Helemaal gek ben ik van die doosjes diepvriesfruit uit de supermarkt. Helemaal niet duur en je kunt er alle kanten mee op. Handig om snel een smoothie mee te maken, als topping of vulling voor een taart of cake, én je maakt er in een handomdraai een lekkere, gezonde frambozen milkshake zonder ijs van zoals deze! Ik heb dan ook altijd wel een paar pakken diepvriesfruit in de vriezer liggen. Op die manier kun je ook gewoon in de winter genieten van lekker zomerfruit, fijn toch? Maar, dit is toch wel weer een echt zomers recept.

Milkshake van diepvriesfruit

In deze frambozenmilkshake maak ik ook gebruik van diepvriesfruit. Door wat gecondenseerde melk toe te voegen, wordt de frambozenmilkshake heerlijk romig en extra zoet. Op deze manier maak je heel makkelijk een frambozen milkshake zonder ijs, die lang niet zo ongezond is als een ‘echte’ milkshake.

Frambozenmilkshake zonder ijs

0 from 0 votes
Course: ToetjeCuisine: IJsDifficulty: Eenvoudig
Voor

2

personen
Bereidingstijd

5

minutes
Kooktijdminutes
Calorieën

124

kcal

Deze frambozenmilkshake zonder ijs bevat maar liefst drie keer minder calorieën dan een traditionele milkshake, en toch is hij net zo lekker. Beloofd!

Ingrediënten

  • 250 gr frambozen uit de diepvries

  • 2 el gecondenseerde melk

  • 200 ml (amandel)melk, misschien heb je wat meer nodig

Bereiding

  • Haal de frambozen een uurtje van te voren uit de diepvries. (mijn blender kan ze dan wat makkelijker fijnmalen, maar als je een sterke blender of keukenmachine hebt kun je ze ook direct uit de diepvries gebruiken).
  • Doe de frambozen in een maatbeker en schep de gecondenseerde melk erover. Vul aan tot 500 ml met (amandel)melk.
  • Meng de ingrediënten in een blender tot een romige massa en serveer je frambozenmilkshake direct.

Opmerkingen

  • Uiteraard kun je deze milkshake zonder ijs ook heel makkelijk maken van andere soorten diepvriesfruit. Kies wat je lekker vindt!

Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

1 Comment

  • Reply Anne-Marie

    Oja die zijn zo lekker, die diepvries frambozen en blauwe bessen ook! Altijd handig om in huis te hebben! Goed idee om er wat gecondenseerde melk door te doen!

    5 juni 2015 at 18:43
  • Reactie achterlaten