Was de aardappels (schil ze niet) en snijd in kwarten. Was de broccoli en snijd in roosjes.
Kook de aardappels in 15 minuten gaar en voeg na 10 minuten de broccoli toe.
Snijd ondertussen de rode peper doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd fijn. Snijd de halloumi in plakken. Snijd de basilicum zeer fijn.
Maak in een kommetje een dressing van de olijfolie, basilicum, peper en zout.
Verhit een grillpan en grill de halloumi aan beide kanten een paar minuten, zodat de kaas mooie grillstrepen krijgt.
Verhit ondertussen wat olijfolie in een pan en bak de rode peper twee minuten. Voeg vervolgens de aardappelen en broccoli toe en bak deze nog vijf minuten mee. Schep regelmatig om.
Verhit ondertussen wat olijfolie in een pan en bak de rode peper twee minuten. Voeg vervolgens de aardappelen en broccoli toe en bak deze nog vijf minuten mee. Schep regelmatig om.
Schep de dressing door de aardappelsalade en serveer met de gegrilde halloumi.
Notities
Als je restjes groenten in huis hebt, kun je die goed in deze aardappelsalade met halloumi verwerken. Denk aan wat roosjes bloemkool, een ui of courgette. Hou je een restje van het gerecht over? Dat is de volgende dag lekker als lunch!
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.