In deze aardappelsalade met halloumi maken we gebruik van de grill om de kaas te bereiden, daar krijg je ook mooie grillstrepen mee op de kaas.
Halloumi
Halloumi is één van de ingrediënten waar ik vaak mee kook als manlief is niet thuis is. Hij is namelijk niet zo’n fan van deze rubberachtige schapen-geitenkaas. Maar ik vind het erg lekker! Deze bijzondere kaas is oorspronkelijk afkomstig uit Cyprus. Het is een heel stevige kaas die niet smelt, en daardoor is hij heel geschikt om te bakken of te grillen.
Snelle en voedzame maaltijd
Met dit recept zet je relatief snel een voedzame maaltijd op tafel. Aardappeltjes, een flinke portie broccoli… Een prima basis voor een doordeweeks maal. Met wat lekkere smaakmakers en natuurlijk die heerlijk zoutige halloumi, heb je een heerlijk vegetarisch recept op tafel staan.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties