Breek de pure chocolade in stukjes en doe deze samen met de pindakaas in de pan. Laat de chocolade smelten onder af en toe roeren.
Roer de gepofte quinoa erdoor, samen met een flinke snuf grof zeezout. Roer goed door zodat de korrels allemaal bedekt zijn met een klein laagje chocolade.
Vorm nu koekjes of reepjes van het mengsel en zet een paar uur in de koelkast zodat ze op kunnen stijven.
Video
Notities
Bewaar de quinoa koekjes met chocolade in een luchtdichte doos in de koelkast dan zijn ze zeker een week of twee houdbaar. Variatietip: drizzle een beetje gesmolten pindakaas (eventueel dunner maken met wat kokosolie) over de quinoa koekjes.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.