150grgerookte kip of feta (gebruik je feta, dan is het lekker om er ook nog wat pijnboompitten over te strooien)
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de rode paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de bakplaat en rooster ze paprika's 15 minuten in de oven.
Kook ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar, voeg het bouillonblokje toe aan het kookwater.
Roerbak de wokgroenten met de fijngesneden teen knoflook in zo'n 5 minuten gaar. Voeg de couscous toe aan het groentenmengsel en warm nog twee minuten door. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Vul de paprika's met het couscous-groenten mengsel.
Top de gevulde paprika's af met de fijngesneden gerookte kip of de feta en pijnboompitten en zet de gevulde paprika's nog 5 minuten in de oven.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.