Verdeel de sla over twee borden. Maak een dressing van de olijfolie en de kruiden en bedruppel de sla met de helft van de dressing.
Snijd de kastanjechampignons in kwarten en bak ze in een minuut of 5 gaar in een klein beetje olijfolie, Italiaanse kruiden en peper. Laat iets afkoelen.
Bak de halloumi in een klein beetje olijfolie mooi goudbruin aan beide kanten.
Halveer de cherytomaatjes en verdeel over de salade. Verdeel de partjes champignon over de salade. Bedruppel met de rest van de dressing.
Halveer de plakjes halloumi in de lengte en verdeel over de salade. Optioneel: bestrooi de salade met fijngesneden verse bieslook. Serveer deze herfstsalade met champignons en halloumi meteen, eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.