Zet de espresso's in een maatbeker en roer direct de gecondenseerde melk erdoor. Laat dit mengsel volledig afkoelen in de koelkast.
Meet af hoeveel vloeistof er in jouw ijsjes-vormpjes gaan. Mijn ijsvorm bestaat uit acht vakjes van 75 ml en dus heb ik in totaal 600 ml vloeistof nodig, maar misschien is dit bij jouw vorm anders.
Vul het koffiemengsel aan met halfvolle melk tot de hoeveelheid die je nodig hebt. Giet dit mengsel in de ijsvormpjes en zet het mengsel ongeveer 2 uur in de vriezer.
De ijskoffie-ijsjes zijn nu een klein beetje bevroren, steek nu de stokjes in de ijsjes en laat de ijsjes volledig bevriezen. Zet ze het liefste een hele nacht in de vriezer zodat ze goed bevroren zijn voor je ze gaat eten.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.