Zeef de bloem boven een kom en voeg de kaas en wat zout en peper toe.
Roer de tijm, oregano en komijn erdoor.
Snijd de boter in stukjes en voeg deze samen met het ei toe aan de kom. Kneed met koele handen tot een soepel deeg.
Maak een nette rol van het deeg (dan kun je het straks makkelijk in plakjes snijden) en zet het deeg minimaal een uur in de koelkast. Zo kunnen de smaken goed intrekken en wordt de structuur van de kaaskoekjes ook beter.
Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd ongeveer 15 koekjes van het deeg, naar wens kun je de kaaskoekjes nog garneren met wat extra verse of gedroogde kruiden. Ik drukte er zelf nog wat blaadjes salie in.
Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten gaar.
Notities
Bewaar de kaaskoekjes in en luchtdichte doos, dan blijven ze zeker een week goed.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.