Rol het bladerdeeg uit, leg het inclusief bakpapier op een bakplaat, en snijd het eerst in de lengte doormidden. Dat gaat het makkelijkste met een pizzasnijder. Snijd daarna elke lap deeg in 10 repen.
Pak een reep vast en rol deze in tegengestelde richting een paar keer op, zodat er een twistervorm ontstaat. Herhaal dit met alle repen bladerdeeg en leg ze op het bijgeleverde bakpapier.
Kluts het ei en besmeer de twisters van bladerdeeg met het ei.
Breng de kaasstengels op smaak met peper en wat komijn. Verdeel de geraspte kaas erover.
Bak de kaasstengels in 15 minuten goudbruin en knapperig.
Notities
Je kunt de bladerdeeg kaasstengels prima van tevoren maken en bewaren in een luchtdichte doos.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.