Nog op zoek naar een makkelijk hapje, bijvoorbeeld voor een verjaardag of voor Oud & Nieuw? Probeer dan eens deze kaasstengels van bladerdeeg. Zo gemaakt en de ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis: bladerdeeg, kaas en een eitje.
Bladerdeeghapjes
Met bladerdeeg kun je allerlei verschillende soorten hapjes maken, zoals deze makkelijke kaasstengels. Je kunt met de kaas lekker variëren. Ik gebruikte zelf komijnekaas, maar je kunt natuurlijk ook een andere soort kaas gebruiken die je lekker vindt. Ik zou wel aanraden om een beetje een pittige kaas te gebruiken, dan krijgen de bladerdeeghapjes lekker veel smaak.


Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
Nog geen reacties