Nog op zoek naar een makkelijk hapje, bijvoorbeeld voor een verjaardag of voor Oud & Nieuw? Probeer dan eens deze kaasstengels van bladerdeeg. Zo gemaakt en de ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis: bladerdeeg, kaas en een eitje.
Bladerdeeghapjes
Met bladerdeeg kun je allerlei verschillende soorten hapjes maken, zoals deze makkelijke kaasstengels. Je kunt met de kaas lekker variëren. Ik gebruikte zelf komijnekaas, maar je kunt natuurlijk ook een andere soort kaas gebruiken die je lekker vindt. Ik zou wel aanraden om een beetje een pittige kaas te gebruiken, dan krijgen de bladerdeeghapjes lekker veel smaak.

Kaasstengels van bladerdeeg
Op zoek naar een makkelijk hapje? Probeer dan eens deze kaasstengels van bladerdeeg. Zo gemaakt en de ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis.
Afdrukken
Pin
Porties: 20 stuks
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg
- 50 gr kaas (bv komijnekaas)
- 0,5 ei
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg iets ontdooien en snijd ze in 5 repen.
- Kluts het ei en besmeer de repen bladerdeeg met het ei.
- Rasp de kaas en bestrooi de bladerdeegstengels ermee. Druk de kaas licht aan en breng verder op smaak met peper en wat grof zeezout.
- Bak de kaasstengels in 15 minuten goudbruin en knapperig.
Notities
Voedingswaarden
Calorieën: 300kcal
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik tof! Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina om dit recept op te slaan.

Nog geen reacties