Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koken met restjes - bleekselderij
Een snel en makkelijk hapje: bleekselderij met een basilicum dipsaus.
5
van 1 stem
Print
Pinterest
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
0
minuten
minuten
Totale tijd:
10
minuten
minuten
Servings:
2
personen
Author:
Sandra
Handig om te hebben
▢
koksmes
1x
2x
3x
Ingrediënten
▢
2
stengels
bleekselderij
▢
1
el
mayonaise
▢
1
el
kwark
▢
1
takje
basilicum
Kookmodus
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
▢
Was de stengels bleekselderij en snijd ze in reepjes.
▢
Roer de mayonaise los met de kwark.
▢
Snijd de basilicum fijn en roer door het mayo-kwarkmengsel. Serveer met de stengels bleekselderij en dip ze!
Voedingswaarden per persoon (indicatie)
Calorieën:
11
kcal
|
Koolhydraten:
2
g
|
Eiwitten:
0.4
g
|
Vetten:
0.5
g
|
Zout:
44
mg
|
Vezels:
1
g
|
Suiker:
1
g
Deel dit recept met WhatsApp
Heb je dit recept gemaakt?
Laat dan een beoordeling achter
, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.