4eieren (neem 1 extra ei per persoon als jullie grote eters zijn!)
400grOosterse wokgroenten
1kipfilet
1cmverse gember
1teenknoflook
zoetzure chilisaus
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
Snijd de kipfilet in kleine stukjes en snijd de gember en de knoflook fijn.
Verhit wat olijfolie in een wok en bak de stukjes kipfilet met de gember en de knoflook tot de kip gaar is.
Voeg vervolgens de wokgroenten toe en wok deze een paar minuten mee, tot ze wat zachter worden.
Klop ondertussen de eieren los met peper en zout. Bak twee omeletten van het eimengsel.
Vul de omeletten met het wokgroenten / kipmengsel en serveer met de chilisaus.
Notities
In plaats van een zak kant en klare wokgroenten kun je ook al je groentenrestjes gebruiken voor dit recept. Denk aan paprika, champignons, courgette, prei, ui...
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.