Volg culi-sandra.nl op:
Omelet met wokgroenten en kip

Omelet gevuld met wokgroenten en kip

Gebruik jij ook regelmatig wraps voor het avondeten? Dit is weer eens wat anders, want in dit recept gebruik je een omelet in plaats van een gewone wrap om de vulling van kip en groenten te verpakken. Dit gerecht zet je in een handomdraai op tafel, je bent nog geen kwartier bezig. Fijn voor doordeweeks! En het is ook niet zo’n zware maaltijd, dus serveer deze omelet met kip en wokgroenten bijvoorbeeld voor je gaat sporten. Of nog beter: erna, want met dit recept krijg je een mooie hoeveelheid eiwitten binnen. 

Recept omelet met kip en wokgroenten

(voor 2 personen)

  • 4-6 eieren (neem er 6 als jullie grote eters zijn!)
  • 400 gr Oosterse wokgroenten
  • 1 kipfilet
  • 1 cm verse gember
  • 1 teen knoflook
  • zoetzure chilisaus (ook makkelijk zelf te maken, check het recept)
  • peper & zout, olijfolie

Zo maak je de omelet met wokgroenten en kip

  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes en snijd de gember en de knoflook fijn.
  • Verhit wat olijfolie in een wok en bak de stukjes kipfilet met de gember en de knoflook tot de kip gaar is.
  • Voeg vervolgens de wokgroenten toe en wok deze een paar minuten mee, tot ze wat zachter worden.
  • Klop ondertussen de eieren los met peper en zout. Bak twee omeletten van het eimengsel.
  • Vul de omeletten met het wokgroenten / kipmengsel en serveer met de chilisaus.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Bericht delen
Leave a comment
Vorig artikel Volgend artikel

Ook leuk voor jou...

Geen reacties

Laat een reactie achter