400grroerbakgroente naar keuze (mijn favoriet is de mix met champignons, prei en ui)
600grrosti-rondjes
knoflooksaus voor erbij
salade voor erbij (optioneel)
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Roerbak de reepjes shoarma ongeveer vijf minuten en schep ze uit de pan.
Doe nu de roerbakgroenten in de pan en roerbak deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de groenten heel goed uitlekken, anders wordt de shoarma ovenschotel nattig.
Doe de shoarma en de groenten in een ovenschaal en verdeel de rosti-rondjes erover.
Bak de shoarma ovenschotel 10-15 minuten tot de rösti mooi gaar is geworden. Serveer de shoarmaschotel met knoflooksaus en eventueel nog een salade.
Notities
Variatietip: verdeel eens wat geraspte kaas over de rosti-rondjes. Geen zin in knoflooksaus? Cocktailsaus of spicy Japanse mayo zijn ook erg lekker bij deze shoarmaschotel.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.