Snijd de mango in stukjes. Als je nicecream wilt maken, moet je de stukjes mango eerst invriezen, dan krijg je straks een koud mengsel dat op ijs lijkt. Hou je 's ochtends niet van zo'n koude hap, vries de stukjes mango dan niet in.
Maak je nicecream? Doe de bevroren stukjes mango in een blender met de yoghurt en pureer het mengsel glad. Het kan zijn dat je het mengsel meerdere keren moet doorroeren om alles goed te mixen. Maak je een smoothiebowl met verse mango? Doe dan alleen de mango in de blender en roer de yoghurt er daarna door. Pureer je de yoghurt mee dan wordt het mengsel te dun en is het lastig om het later op te scheppen.
Doe het mango-yoghurt mengsel in een kom. Snijd de aardbeien in tweeën of in kwarten en verdeel deze over de mango smoothiebowl.
Top de smoothiebowl af met de granola.
Video
Notities
De rest van de mango kun je gebruiken om de smoothiebowl mee te versieren, of eet het later op als tussendoortje. Als je het in een bakje in de koelkast bewaart, is het de volgende dag ook nog lekker. Of vries de stukjes in om later nog een smoothiebowl mee te maken.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.