Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Speculaaskruiden maken - simpel recept
Zelf speculaaskruiden of koekkruiden maken is helemaal niet moeilijk. Je hebt er slechts een handvol ingrediënten voor nodig.
5
van
2
stemmen
Print
Pinterest
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
10
minuten
minuten
Servings:
15
porties
Author:
Sandra
Handig om te hebben
▢
klein weckpotje
1x
2x
3x
Ingrediënten
▢
8
tl
kaneel
▢
2
tl
nootmuskaat
▢
1
tl
kruidnagelpoeder
▢
1
tl
koriander
(ketoembar)
▢
1
tl
gemberpoeder
Kookmodus
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
▢
Maal indien nodig de specerijen fijn met een vijzel (als je geen gemalen specerijen kunt vinden).
▢
Meng alles goed door elkaar en bewaar de speculaaskruiden in een glazen potje.
Notities
Dit specerijenmengsel is erg lang houdbaar. Bewaar het op een droge, donkere plaats in een goed afgesloten potje.
Voedingswaarden per persoon (indicatie)
Calorieën:
3
kcal
|
Koolhydraten:
1
g
|
Eiwitten:
0.1
g
|
Vetten:
0.1
g
|
Zout:
0.5
mg
|
Vezels:
0.4
g
|
Suiker:
0.1
g
Deel dit recept met WhatsApp
Heb je dit recept gemaakt?
Laat dan een beoordeling achter
, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.