Stokbrood met mozzarella, kruidenboter en kaas uit de oven
Een heerlijk bijgerecht bij soep, als onderdeel van een buffet, bij de bbq of zelfs als borrelhapje: stokbrood met mozzarella, kruidenboter en nog meer kaas!
Snijd het stokbrood 12 keer in, maar probeer dit niet helemaal tot de bodem te doen. Dit lukt niet altijd en als een paar plakken per ongeluk toch tot de bodem zijn ingesneden, is dat helemaal geen ramp!
Besmeer de sneetjes stokbrood nu voorzichtig met wat kruidenboter.
Snijd de mozzarella in 12 plakjes en vul elk sneetje met een plakje mozzarella. Vouw het stokbrood voorzichtig in aluminiumfolie maar laat de bovenkant open. Bestrooi het brood aan de bovenkant royaal met de geraspte kaas.
Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wordt de kaas te bruin? Vouw het folie dan voorzichtig dicht, zonder dat het de kaas raakt (anders blijft de kaas aan het folie plakken)
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.