Snijd de ui in halve ringen en de courgette en de puntpaprika in blokjes. Zet deze op een hoog vuur en bak ze zolang de quinoa kookt in wat olie. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper, zout en de Italiaanse kruiden.
Doe de quinoa in een pan met bouillon en kook het graan gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de gebakken groenten door de quinoa en schep in een kom.
Verbrokkel de feta over de vegetarische quinoa salade en garneer met flink veel verse basilicum.
Video
Notities
Bewaar restjes in de koelkast in een goed afgesloten doos, je kunt er dan nog twee of drie dagen van eten. Ook erg lekker (koud) als lunch!
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.