Klop de eieren in een diep bord los met de melk en 2 tl kaneel.
Haal de boterhammen aan beide kanten door het ei-mengsel. Is er nog ei-mengsel over? Giet dat dan over de boterhammen heen. Laat de boterhammen even staan zolang je met het fruit aan de slag gaat.
Gebruik je aardbeien? Snijd die dan nu in stukjes. Gebruik je appels? Snijd de appels dan nu in blokjes en doe ze samen met een klont boter, de suiker en de rest van de kaneel in een pannetje. Laat op een zacht vuurtje bakken en ga nu aan de slag met de wentelteefjes.
Verhit een klont boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes per twee aan beide kanten bruin, dit duurt ongeveer vijf minuten.
Halveer de wentelteefjes, schik ze op een bord en serveer met de kaneel-appels of de verse aardbeien en extra suiker.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.