Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmsalade
Zelf zalmsalade maken met zalm uit blik, mayonaise en wat smaakmakers. Lekker op een broodje of toast.
4.67
van
3
stemmen
Print
Pinterest
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
10
minuten
minuten
Servings:
4
servings
Author:
Sandra
Handig om te hebben
▢
kommetje
1x
2x
3x
Ingrediënten
▢
1
blikje
zalm
(ca 200 gr)
▢
2
el
mayonaise
▢
5
gr
verse dille
▢
0,5
citroen
▢
peper en zout
Kookmodus
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
▢
Laat het blikje zalm goed uitlekken en verwijder eventuele botjes en graatjes. Doe de zalm in een kommetje.
▢
Meng de zalm met de mayonaise.
▢
Snijd de dille fijn en meng deze door de zalm.
▢
Breng de zalmsalade op smaak met peper, zout en citroensap.
Notities
Je kunt de zalmsalade nog een dag of twee bewaren in de koelkast.
Voedingswaarden per persoon (indicatie)
Calorieën:
124
kcal
|
Koolhydraten:
1
g
|
Eiwitten:
10
g
|
Vetten:
9
g
|
Zout:
68
mg
|
Vezels:
0.4
g
|
Suiker:
0.4
g
Deel dit recept met WhatsApp
Heb je dit recept gemaakt?
Laat dan een beoordeling achter
, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.