Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier. Tip dit gaat het makkelijkste als je het vel bakpapier verfrommelt en natmaakt. Daarna even goed uitschudden en dan kun je de cakevorm heel makkelijk bekleden!
Doe de melk, het ei, de suiker, de appelstroop en de koekkruiden in een kom en meng met behulp van de mixer door elkaar.
Voeg nu onder voortdurend mixen beetje bij beetje het volkorenmeel toe. Voeg ook het zout en het bakpoeder toe en mix nog even goed door.
Giet het beslag in de cakevorm, bestrooi met de parelsuiker en bak de ontbijtkoek in 50 minuten gaar.
Notities
Verpak de ontbijtkoek goed en bewaar hem donker en droog, dan is hij zeker een paar dagen houdbaar.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.