Trek in een stevig ontbijtje? Deze griesmeelpap met banaan en cashewnoten vult goed. De banaan maakt de pap lekker zoet en de noten geven een lekkere crunch aan je ontbijt.
Breng de melk zachtjes aan de kook onder regelmatig roeren.
Snijdt ondertussen een paar plakjes banaan af en houd deze achter als garnering. Prak de rest van de banaan fijn in een kommetje en hak de noten grof.
Meng al roerend het griesmeelpoeder door de melk en voeg ook de geprakte banaan toe. Laat de pap onder continue doorroeren drie minuten zachtjes door koken.
Roer de cashewpasta of de pindakaas door de pap en haal deze van het vuur. Doe de griesmeelpap in een kom en garneer met de laatste plakjes banaan en de gehakte noten.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.