Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw met parmaham en pesto
Een snel en lekker visgerecht: koolvis met parmaham en pesto. Lekker met wat groene groenten erbij.
5
van
3
stemmen
Print
Pinterest
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
8
minuten
minuten
Totale tijd:
13
minuten
minuten
Servings:
4
personen
Author:
Sandra
Handig om te hebben
▢
koekenpan
1x
2x
3x
Ingrediënten
▢
4
stukken
kabeljauw
▢
8
plakken
parmaham of ontbijtspek
▢
4
tl
pesto
Kookmodus
(houdt het scherm aan tijdens het koken)
Zo maak je het
▢
Bestrijk de vis aan een kant met een theelepeltje pesto en dek af met een plak parmaham. Draai de vis om en herhaal dit.
▢
Vouw het pakketje een beetje dicht en bak de vis in 8 minuten gaar in wat olijfolie, op een matig vuur. Draai halverwege de baktijd om.
▢
Het is lekker om de kabeljauw te serveren met groene groenten, sperziebonen bijvoorbeeld. Garneer de kabeljauw eventueel met een takje basilicum.
Notities
Je kunt de koolvis serveren met allerlei groenten als bijgerecht, dus gebruik gerust een restje groenten die je nog hebt liggen.
Voedingswaarden per persoon (indicatie)
Calorieën:
109
kcal
|
Koolhydraten:
0.4
g
|
Eiwitten:
3
g
|
Vetten:
10
g
|
Zout:
175
mg
|
Vezels:
0.01
g
|
Suiker:
0.03
g
Deel dit recept met WhatsApp
Heb je dit recept gemaakt?
Laat dan een beoordeling achter
, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.