Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af en laat helemaal afkoelen (tip: roer er een beetje olijfolie door, dan plakt de pasta niet aan elkaar).
Doe de afgekoelde pasta in een kom en voeg eventueel de veldsla toe.
Snijd de komkommer in kleine blokjes en halveer de snoeptomaatjes. Voeg deze toe aan de kom.
Maak een simpele dressing door de olijfolie en pesto door elkaar te roeren, en roer deze door de pastasalade.
Verdeel de maaltijdsalade over de borden en garneer met de olijven, verkruimel de feta erover en garneer met verse kruiden.
Notities
Deze pastasalade blijft in de koelkast nog ongeveer twee dagen goed en is ook heerlijk als lunch.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.