Besmeer een zijde van een boterham met boter en rasp hier wat parmezaan over. Druk goed aan. Besmeer de andere zijde van het brood met een dun laagje pesto.
Beleg met de plakjes mozzarella en dek af met een andere boterham die je aan een zijde besmeert met pesto. Besmeer de andere zijde met boter en rasp hier ook wat parmezaan over. Druk weer goed aan.
Verhit wat olie in een koekenpan en leg de boterham in de koekenpan.
Bak de boterham een paar minuten op een zacht vuurtje tot de Parmezaanse kaas mooi bruin en krokant is, draai om en bak nogmaals een paar minuten tot ook de andere kant mooi bruin is en de mozzarella gesmolten is. Serveer de tosti met mozzarella en pesto meteen.
Video
Notities
Je kunt voor dit recept prima witbrood gebruiken dat niet meer heel vers is. In plaats van een koekenpan te gebruiken, kun je de kaastosti natuurlijk ook in een tosti-ijzer klaarmaken.
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.