Tosti met mozzarella, pesto en parmezaan. Klinkt dat goed of klinkt dat goed? Ik ben dol op kaas en daarom ook op tosti’s. Er kan mij dan ook niet genoeg kaas opzitten en ik eet ze héél vaak! Soms als ontbijt, soms als lunch en zelfs wel eens als snel diner met een kop soep erbij. Deze tosti met mozzarella is een tosti 2.0 en zalig als je écht zin hebt in veel kaas.
Tosti met mozzarella en pesto
Zelf eet ik deze superlekkere tosti meestal als lunch, hij is namelijk best wel heftig. Dubbel kaas én pesto. Om de kaastosti extra smaak mee te geven, smeerde ik er namelijk ook nog een beetje pesto op.
Alleen mozzarella is namelijk soms wat flauw, dus je hebt hier nog wel een lekkere smaakmaker voor nodig. Pesto dus! Je kunt hiervoor natuurlijk pesto uit een potje gebruiken, maar zelf pesto maken is ook niet moeilijk!
Tosti met een parmezaankorstje
Ok, afgezien van het feit dat ‘korstje’ gewoon echt een vies woord is, moet je dit trucje echt eens proberen: beboter de buitenkant van de tosti en rasp er wat parmezaan overheen. Als je de kaastosti daarna bakt in de pan, wordt de parmezaan lekker krokant en dat tilt je deze mozzarella tosti echt naar een hoger niveau. Meer kaas is sowieso altijd beter toch? Who’s with me?
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties