Zorg ervoor dat je alle ingrediënten klaar hebt staan, want qua timing is dit gerecht een beetje tricky, je moet aan het einde snel werken.
Snijd de paprika in dunne reepjes en zet kommetjes klaar met bloem, ei en paneermeel. Leg vier tortilla's klaar op vier borden en beleg ze met wat veldsla en reepjes paprika.
Verhit wat olie in een koekenpan.
Haal de helft van de plakjes brie achtereenvolgens door de bloem, ei en paneermeel, en daarna nog een keer door het ei en paneermeel.
Zodra de olie goed heet is, doe je de plakjes brie in de pan. Let op: niet teveel tegelijk! De brie is heel snel klaar, al na een seconde of 20 moet je de plak omdraaien om ook de andere kant te bakken. De gebakken brie is klaar zodra deze aan beide kanten een mooi goudbruin korstje heeft.
Leg op elke tortilla twee plakjes brie en besprenkel met zoete chilisaus. Serveer direct en maak de volgende batch pas nadat je lekker hebt gesmuld van de eerste!
Notities
Wraps over? Je kunt ze prima invriezen voor later!
Heb je dit recept gemaakt?Laat dan een beoordeling achter, dankjewel! Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Dit artikel bevat affilliatelinks. Hier kun je meer over lezen in mijn disclaimer.