Menu

CONTACT

Contact

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteit rondom culi-sandra? Meld je dan aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg mij via Bloglovin. Op social media ben ik ook actief. Je kunt mij volgen op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest.

Vragen

Heb je vragen? Mail me gerust via [email protected], dan antwoord ik zo snel mogelijk. Als je een vraag hebt over een specifiek recept, kun je die het beste stellen via het reactieformulier dat je onder elk recept vindt. Dan weet ik meteen over wel recept jouw vraag gaat!

Samenwerking

Wil je contact met me opnemen over een samenwerking? Kijk voor meer details op deze pagina.

10 Reacties

  • Ria
    1 november 2019 at 13:43

    Beste Sandra, ik heb een algemene vraag. Niet specifiek over je eigen recepten.
    Hoeveel vochtverlies heeft vlees en dan met name sukadelapjes. Ik kocht laatst 1 kilo sukade lapjes en na het bereiden dacht huh, wat zijn ze klein geworden. Toch maar even gewogen en er bleef 600 gram over. Is dat normaal?

    Reply
    • Sandra
      2 november 2019 at 13:02

      Hoi Ria! Oei, dat is wel veel ja, vlees verliest altijd wel vocht maar normaal gesproken is dit ongeveer een kwart, dus dit is wel veel ja!

      Groetjes, Sandra

      Reply
  • winie wiegmans
    15 februari 2019 at 19:32

    Goedenavond,
    Waar vindt ik recepten voor een aerofrijer die ik gekocht heb bij de Spar?

    Reply
    • Sandra
      3 maart 2019 at 11:04

      Hoi Winie, zelf heb ik geen recepten online staan die specifiek geschikt zijn voor Aerofryers, maar ik weet dat genoeg van mijn collega-bloggers dit wel hebben! Misschien kun je even googelen op recepten voor de Aerofryer, dan vind je er een heleboel!

      Reply
    • Lisa
      27 februari 2021 at 10:24

      Hallo Sandra, je uienkruier recept bracht meteen middelbare school herinneringen omhoog. Van de vele stiekeme tussenuren naar de buurtbakker te gaan met namešŸ˜Œ. Alleen jammer dat je niet in je recept de het vocht hebt staan. Ik heb nu iets meer dan de 265 ml water gebruikt uit het inspiratie recept. Het deeg ziet er nu voor de rijs al goed uit. En ik kan niet wachten tot het klaar is. Hartelijke groet, Lisa

      Reply
      • Sandra
        27 februari 2021 at 12:48

        Hoi Lisa,

        Haha zo leuk, die herinneringen! Je hebt helemaal gelijk en ik heb het nu toegevoegd aan het recept. Superleuk dat je hem meteen al aan het maken bent, ik hoop dat je hem lekker vindt!

        Groetjes, Sandra

        Reply
  • [email protected]
    13 april 2017 at 06:35

    Mijn merinque werd niet knapperig. Wat zou ik hier aan kunnen doen.

    Reply
    • Sandra
      13 april 2017 at 20:04

      Wat jammer! Waarschijnlijk heb je de meringue niet lang genoeg gebakken. Ik hoop dat dit werkt!

      Reply
  • jolande vos
    31 maart 2015 at 11:41

    Hallo Sandra!
    Wat vond je van je Oreo-taart in de foodblogswap? Ben erg benieuwd naar je reactie ;-)! Of had je hem nog niet gezien?
    Groetjes,
    Jolande

    Reply
    • Sandra
      7 april 2015 at 17:25

      Hi Jolande, ik krijg mijn nieuwe reacties ineens niet meer automatisch te zien dus je berichtje was me even ontschoten, sorry. Wauw, hij ziet er echt FANTASTISCH uit zeg!

      Reply

Laat een reactie achter