CONTACT

Contact

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteit rondom culi-sandra? Meld je dan aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg mij via Bloglovin. Op social media ben ik ook actief. Je kunt mij volgen op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest.

Vragen

Heb je vragen? Stel ze gerust in onderstaand contactformulier, dan antwoord ik zo snel mogelijk. Als je een vraag hebt over een specifiek recept, kun je die het beste stellen via het reactieformulier dat je onder elk recept vindt. Dan weet ik meteen over wel recept jouw vraag gaat!

Samenwerking

Wil je contact met me opnemen over een samenwerking? Kijk voor meer details op deze pagina.

8 Comments

  • Reply Ria

    Beste Sandra, ik heb een algemene vraag. Niet specifiek over je eigen recepten.
    Hoeveel vochtverlies heeft vlees en dan met name sukadelapjes. Ik kocht laatst 1 kilo sukade lapjes en na het bereiden dacht huh, wat zijn ze klein geworden. Toch maar even gewogen en er bleef 600 gram over. Is dat normaal?

    1 november 2019 at 13:43
    • Reply Sandra

      Hoi Ria! Oei, dat is wel veel ja, vlees verliest altijd wel vocht maar normaal gesproken is dit ongeveer een kwart, dus dit is wel veel ja!

      Groetjes, Sandra

      2 november 2019 at 13:02
  • Reply winie wiegmans

    Goedenavond,
    Waar vindt ik recepten voor een aerofrijer die ik gekocht heb bij de Spar?

    15 februari 2019 at 19:32
    • Reply Sandra

      Hoi Winie, zelf heb ik geen recepten online staan die specifiek geschikt zijn voor Aerofryers, maar ik weet dat genoeg van mijn collega-bloggers dit wel hebben! Misschien kun je even googelen op recepten voor de Aerofryer, dan vind je er een heleboel!

      3 maart 2019 at 11:04
  • Reply [email protected]

    Mijn merinque werd niet knapperig. Wat zou ik hier aan kunnen doen.

    13 april 2017 at 06:35
    • Reply Sandra

      Wat jammer! Waarschijnlijk heb je de meringue niet lang genoeg gebakken. Ik hoop dat dit werkt!

      13 april 2017 at 20:04
  • Reply jolande vos

    Hallo Sandra!
    Wat vond je van je Oreo-taart in de foodblogswap? Ben erg benieuwd naar je reactie ;-)! Of had je hem nog niet gezien?
    Groetjes,
    Jolande

    31 maart 2015 at 11:41
    • Reply Sandra

      Hi Jolande, ik krijg mijn nieuwe reacties ineens niet meer automatisch te zien dus je berichtje was me even ontschoten, sorry. Wauw, hij ziet er echt FANTASTISCH uit zeg!

      7 april 2015 at 17:25

    Reactie achterlaten