Menu

DISCLAIMER

Deze disclaimer geldt voor culi-sandra.nl en de bijbehorende social media kanalen.

Reclame, reviews & advertorials (gesponsorde content)

Op mijn blog zie je reclame voorbijkomen in de vorm van advertenties (banners). Dit vind ik niet mooi maar die staan er omdat het bijhouden van dit blog veel geld (o.a. hostingkosten), maar vooral héél veel tijd kost (naast mijn baan). Ik vind het belangrijk dat iedereen mijn recepten gratis moet kunnen blijven bekijken, en dankzij deze reclames kan dat.

Als blogger krijg ik wel eens producten opgestuurd. In reviews of recepten benoem ik het expliciet als ik producten gebruik die ik heb toegestuurd gekregen. Ik schrijf overigens niet over ieder product dat ik toegestuurd krijg. Vind ik het niets, dan schrijf ik er ook liever niet over. Als ik wel positief ben over een product, laat ik dat ook weten (meestal via mijn social media kanalen). Heb ik producten toegestuurd gekregen om te reviewen, dan meld ik dat in het artikel. Soms noem ik ook merken waarvan ik geen producten heb toegestuurd gekregen, maar waar ik gewoon enthousiast over ben.

Met sommige merken heb ik een samenwerking waarbij ik betaald krijg voor het schrijven van één of meerdere artikelen. In deze artikelen wordt vermeld dat het een gesponsord artikel betreft (een zogenaamde advertorial).

In sommige artikelen plaats ik links waarvoor een ik vergoeding heb gekregen, of zogenaamde affilliate-links als onderdeel van het Bol.com partnerprogramma. Klik jij op zo’n affilliatelink en plaats je daarna een bestelling bij Bol.com, dan ontvang ik een percentage aan commissie over de aankoop. Dit helpt mij de kosten om culi-sandra.nl draaiende te houden, te dekken. Dus wil je mij supporten? Dan kun je via deze link een bestelling plaatsen.

Disclaimer

culi-sandra.nl is een persoonlijke blog en de artikelen op deze website bevatten mijn eigen mening, met uitzondering van de artikelen die zijn geschreven door gastbloggers. Het kan voorkomen dat artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Mocht je een foutje zien of een aanvulling willen geven op een artikel, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder het betreffende artikel. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben niet verantwoordelijk voor websites waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

Alle foto’s op deze website zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeldt en met uitzondering van foto’s bij artikelen van gastbloggers. Alle teksten zijn door mijzelf geschreven, met uitzondering van artikelen van gastbloggers. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bronvermelding. Het is niet toegestaan om foto’s en/of teksten zonder mijn toestemming te gebruiken op andere websites dan culi-sandra.nl, of voor andere doeleinden. Wil je mijn foto’s en/of teksten gebruiken? Stuur me dan even een mailtje op info@culi-sandra.nl