Menu

DISCLAIMER

Deze disclaimer geldt voor culi-sandra.nl en de bijbehorende social media kanalen.

Reclame, reviews & advertorials (gesponsorde content)

Op mijn blog zie je reclame voorbijkomen in de vorm van banners. Dit vind ik niet mooi maar die staan er omdat het bijhouden van dit blog geld (hostingkosten), maar vooral héél veel tijd kost (naast mijn fulltime baan) en omdat ik mijn hypotheek niet kan betalen van gratis toegestuurde producten :-)

Als blogger krijg ik wel eens producten opgestuurd. In reviews of recepten benoem ik daarom soms producten die ik heb toegestuurd gekregen. Ik schrijf overigens niet over ieder product dat ik toegestuurd krijg. Vind ik het niets, dan schrijf ik er ook liever niet over. Als ik wel positief ben over een product, schrijf ik er zeker over. Heb ik producten toegestuurd gekregen om te reviewen, dan meld ik dat altijd in het artikel. Soms noem ik ook merken waarvan ik geen producten heb toegestuurd gekregen, maar waar ik gewoon enthousiast over ben. Ook dan vermeld ik duidelijk dat ik niét betaald krijg voor het promoten van het betreffende product.

Met sommige merken heb ik een samenwerking waarbij ik betaald krijg voor het schrijven van één of meerdere artikelen. In deze artikelen wordt altijd duidelijk vermeld dat het een gesponsord artikel betreft (een advertorial).

In sommige artikelen plaats ik zogenaamde affilliate-links als onderdeel van het Bol.com partnerprogramma. Klik jij op één van deze links en plaats je een bestelling in de betreffende webshop, dan ontvang ik een percentage aan commissie over de aankoop. Dit helpt mij de kosten om culi-sandra.nl draaiende te houden, te dekken.

Disclaimer

culi-sandra.nl is een persoonlijke blog en de artikelen op deze website bevatten mijn eigen mening. Het kan voorkomen dat artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben niet verantwoordelijk voor websites waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

Alle foto’s op deze website zijn door mijzelf gemaakt. Alle teksten zijn door mijzelf geschreven. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bronvermelding. Het is niet toegestaan om foto’s en/of teksten zonder mijn toestemming te gebruiken op andere websites dan culi-sandra.nl, of voor andere doeleinden. Wil je mijn foto’s en/of teksten gebruiken? Stuur me dan even een mailtje op [email protected]