Hmmm, nachos met gehakt, kaas en zure room! Dit is misschien wel een van mijn favoriete gerechten. Zeg nou zelf: wanneer eet je nu chips bij het avondeten? Fijn aan dit recept is ook dat het binnen no time op tafel staat. Je moet wel even wat groenten snijden maar daarna staan je nachos met gehakt zó op tafel. Houdt er wel rekening mee dat het gerecht ook binnen no time weer is verdwenen, want je blijft ervan eten…
Nachos met guacemole
Nachos met gehakt en kaas (veel kaas please! nooit teveel kaas) vind ik echt heerlijk. Als het ergens op de (borrel)kaart staat bestel ik het eigenlijk altijd. De lekker zoute chips met gesmolten kaas, lekker dippen in de zure room en guacemole… Maak me gek! En in dit recept voor nachos met gehakt én lekker veel groenten, maak je er in een handomdraai een diner van. Perfect voor bijvoorbeeld een vroeg filmavondje.
Nacho ovenschotel
Ik weet dat de hoeveelheid ingrediënten voor dit recept nogal royaal is voor twee personen, maar believe me, hier blijf je van eten! Deze nacho ovenschotel komt echt wel leeg. Het leukste compliment over dit recept kreeg ik van mijn broertje: “ik heb al heel veel nachos gegeten, maar dit blijven toch de allerlekkerste!”
8 Reacties
Victoria
11 november 2018 at 13:00Hi Sandra! Dit recept ziet er heeeerlijk uit! Ik vroeg me af waarom je geraspte kaas gebruikt en geen cheddar?
Sandra
12 november 2018 at 05:37Hi Victoria, leuk om te horen :-) Ik gebruik geraspte kaas omdat mijn supermarkt helaas geen cheddar verkoopt (behalve dan die ‘hamburgerplakken’). Maar als je de kans hebt, zeker cheddar gebruiken inderdaad! Ik zal het even aanpassen in het recept. Eet smakelijk!
Plonie
14 april 2017 at 19:43Hi Sandra wij noemen dit gerecht altijd frottos op mekaros! Ik doe het altijd met laagjes in een ovenschaal, vandaar!
Sandra
15 april 2017 at 14:37Wat een grappige naam Plonie!
Annemiek
1 oktober 2015 at 06:02Hoeveel is zo’n portie gehakt ongeveer?
Sandra
8 oktober 2015 at 18:06Hi Annemiek, je hebt ongeveer 300 gr gehakt nodig!
Anne-Marie
18 juni 2015 at 13:59Ik vind dit altijd van dit heerlijke ‘zomervakantie’ eten!
Eef
16 juni 2015 at 21:41Heerlijk! Dit maken wij ook wel eens, zo’n fijne gerechtje. Ziet er heerlijk uit :)