Menu

SAMENWERKEN

Wil je met mij samenwerken? Met mijn blog & social media kanalen breng ik jouw merk onder de aandacht van jouw doelgroep – mits die bestaat uit liefhebbers van lekker eten!

Het is mogelijk om op diverse manieren samen te werken. Zo kan ik bijvoorbeeld een recept maken met jouw product, kan ik een recensie of advertorial schrijven over een product of merk, of kun je een banner plaatsen om jouw product te promoten op mijn blog. Een winactie op mijn social kanalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik sta uiteraard open voor andere manieren van samenwerken, dus als je een leuk idee hebt, laat het me weten. Dan kijken we samen wat het beste bij jouw product past.

Voor meer informatie, mail me even op [email protected] Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bereik

Het bereik van culi-sandra.nl in november 2021:

  • 55.000+ unieke bezoekers per maand
  • 3.000+ Pinterest-volgers
  • 2.600+ Instagram-volgers
  • 1.000+ Facebook-volgers
  • 1.000+ Twitter-volgers
  • 350+ Nieuwsbrief-abonnees

Toesturen van producten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen. Voor het vrijblijvend toesturen van nieuwe producten, mail naar [email protected] zodat ik je mijn adresgegevens toe kan sturen.

Pers

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe producten, kookboeken en events rondom het thema food. Persberichten en uitnodigingen kun je mailen naar [email protected]

Contact

Wil je contact met me opnemen over een samenwerking? Stuur dan een mail naar [email protected] Ik ben benieuwd wat ik voor jouw merk kan betekenen!